حبيت اشارك معاكو الفكرة الصغيرة دي .. انا عموما مش بعتمد اعتماد كلي على اللبن الصناعي بس لما بفتح علبة جديدة بحب اقص الكفر المعدني بتاعها بالشكل ده.
لما اجي اعمل ببرونة حليب بحب الاقي زي حافة كدة امسح فيها المعلقة عشان تديني دايما المقاس المضبوط كل مرة
ممكن برضو تستخدمي نفس الفكرة في التوابل او النواشف و ممكن تستخدمي شريط لزاق تمسحي عليه المعلقة عشان تاخدي المعيار المضبوط
اتمنى تكون الفكرة عجبتكوا . مستنية اراءكوا و تعليقاتكوا و عاوزة اشوف مشاركاتكوا .. ممكن تعلقي بدون ما تسجلي اي دخول اختاري مجهول و علقي . اشوفكوا البوست الجي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق